• Hier komt de eerste regel tekst ... (vul hier aan)
  • RKDEO Nol en Elly van der Meer winnen 2 minuten winkelen bij Jumbo Nootdorp

    Tijdens de Corona periode worden de loten voor de jeugdloterij van RKDEO aan het einde van het seizoen digitaal verkocht.  De hoofdprijs is 2 minuten gratis winkelen bij Jumbo Nootdorp. Vorige week donderdag werd de prijs door Elly van der Meer verzilverd.

  • Rond de klok van half 7 uur bij de Jumbo Nootdorp afgesproken, korte uitleg van de spelregels en daarna kreeg Elly het startsein om met haar winkelwagen door de Jumbo Nootdorp te racen. Elly rende als een malle door de winkel onder bekijks van het winkelend publiek en time-watcher en supermarkt manager David Steendam hield nauwkeurig de tijd in de gaten. Elly pakte links en rechts een aantal boodschappen. Na de onlangs verbouwde winkel is het oppervlakte een stuk groter geworden en mocht Elly 30 seconden extra winkelen. Dus na twee en een halve minuut gaf Jumbo manager Steendam het eindsignaal en werd er bij de kassa afgerekend.

  • Namens Jumbo Nootdorp kreeg Elly nog een mooi bosje bloemen aangeboden en mocht jurylid Henk van der Sman uiteindelijk ca 120Euro aan boodschappen afrekenen. Uiteraard na afloop even op de foto.

    ©SdH