• RKDEO O23-1 – DSO O23-1 8-1

   

  Het was eigenlijk geen partij. RKDEO duidelijk een maatje te groot voor DSO. RKDEO staat nu bovenaan met 9 uit 3.

  Meer foto’s kijk hier

 • 21m. 1-0 Ishaan Makhanlal. Lange rush van Ayoub el Yaagoubi richting DSO 16m geeft voor en via keeper voor de voeten van Makhanlal die eenvoudig intikt.

  27m. 2-0 Nordin Maghnouji. Assist van Matthijs Meijers.

  42m. 3-0 Ishaan Makhanlal. Schot op doel door Amin Lemsidi maar DSO keeper Joeri Molenaar is niet klemvast en Makhanlal is er als de kippen bij en scoort.

 • 2e helft

  46m. 4-0 Nordin Maghnouji. Invaller Cercinio Vyent loopt op steekpass richting DSO doel en DSO keeper Joeri Molenaar komt op hoek 16m ver zijn doel uit en Vyent schiet tegen keeper en bal komt aan de zijlijn voor de voeten van Maghnouji en met een fraaie lob over iedereen in het doel.

  47m. 5-0 Nording Maghnouji. Wederom is keeper Molenaar niet klemvast, Maghnouji omspeelt Molenaar en scoort.

  70m. 6-0 Hidde Collee(penalty). Combinatie tussen Mats Hofland en Hidde Collee en Collee wordt bij deze actie onder gehaald. Scheidsrechter Ramon Westhoff wijst resuluut naar de kalkstip en Collee scoort vanaf 11 meter.

 • 75m. 7-0 Jair Kluivert. Hidde Collee verovert de bal in de 16m van dSO en geeft af op Kluivert die kan intikken.

  80m. 8-0 Mats hofland. Bal lijkt voorbij het doel te gaan maar Jair Kluivert kan vanaf ander kant toch nog voorgeven en Hofland kan intikken.

  82m. 8-1 Joren Zijlstra. Vrije trap voor het RKDEO doel van Mikee Kooke keeper Huub Koning is niet klemvast en Zijlstra kan in de rebound intikken.