• RKDEO Presentatiegids 2021-2022

  • RKDEO Presentatiegids 2021-2022

    Afgelopen week werd de nieuwe RKDEO presentatiegids 2021-2022 afgeleverd. De presentatiegids is mede mogelijk gemaakt door sponsoren en natuurlijk een aantal vrijwilligers. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Drukkerij van de Sande die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van deze presentatiegids.

  • Met trots toonde secretaris Wim de Bruijn de nieuwe gids en nodigt iedereen uit de interviews en/of artikelen te lezen. Er staan een aantal interviews in onder andere met selectiespelers, Fabian Pak (Heren-1) en Charlotte Elsackers (Vrouwen-1), maar ook met trainer van JO19-1 Michel van der Lee en een oud-selectiespeler Harrold Janssen (selectiespeler van 1988 tot 1996 met 158 wedstrijden en 35 doelpunten). Maar ook de overstap van de heren selectie van het zondagvoetbal naar het zaterdagvoetbal.

  • De presentatiegids wordt uitgereikt aan alle leden en donateurs van RKDEO. De leiders/aanvoerders van de teams worden verzocht zaterdag of zondag even contact op te nemen met Henk van der Sman voor een aantal exemplaren voor het team. Afgelopen weekend is bijna de helft van de gids al uitgereikt, komend weekend volgt de andere helft.