• RKDEO selectie ‘22-’23 verwelkomt veel eigen jeugd, oude bekenden en nieuwe gezichten

  RKDEO start in het nieuwe seizoen met 3 selectieteams op zaterdag. Naast RKDEO 1 en 2 die van zondag naar zaterdag overstappen, start er een O23 team dat in de standaardklasse van het O23 voetbal op zaterdag ingeschreven wordt.

 • Dat betekent dat de technische staf met een flinke spelersgroep gaat starten in het nieuwe seizoen. Zeer positief is het daarbij dat er slechts 3 van de huidige selectiespelers in het nieuwe seizoen zullen ontbreken:

  Quinten Hellemons (vertrekt naar Wippolder), Jan Wakem (vertrekt naar Kethel Spaland), Rob van Hagen (stopt)

  Wij bedanken Quinten en Jan met hun inzet voor RKDEO en wensen beiden veel succes en plezier bij hun nieuwe vereniging. Rob van Hagen is bij zijn laatste wedstrijd in RKDEO 1 al flink in het zonnetje gezet voor zijn enorme verdiensten voor de RKDEO selectie, maar vanzelfsprekend wensen we ook hem veel moois toe in zijn leven na selectie-voetbal!

  Traditioneel wordt de senioren selectie gevoed met een flink aantal spelers gevoed vanuit onze eigen jeugdopleiding. Overstappers vanuit eigen gelederen zijn:

  Rowan Zwennes, Sanjay van Zelderen, Ayoub El Yaagoubi, Robin Schaareman, Chris Baartmans,
  Ishaan Makhanlal, Joris Plieger, Reza Manschot, Robin Smit, Cercinio Vyent, Lars Cloosterman,
  Donovan Koeks

  Wij zijn er trots op dat jullie aansluiten na een mooie tijd in onze jeugdopleiding, (jonge) mannen! Wat ons ook goed doet is dat we oud-(selectie)spelers weer terug zien keren:

  Youni de Bruijn (terug van VUC), Donny Paats (terug van VUC), Alexis Koutsis (terug van VUC), Vince Kester (terug van FC Dordrecht), Mats Hofland (terug van een periode in de USA)

  Naast deze al bekende namen en gezichten zijn er een aantal echte nieuwkomers:

  Sten Lever (RKAVV), Jazz Vermeer (TOGB), Jair Kluivert (SV Nootdorp), Matthew Heemskerk (SV Nootdorp), Hozan Hussaini (DSVP), Nando Nauman (FC Zoetermeer), Lando van Duijn (FC Zoetermeer), Sven van Noppen (Wilhelmus), Amin Lemsidi (DHC), Erik Schram (DHC)

  Wij wensen alle nieuwkomers in de selectie veel succes en plezier in het komende seizoen, met nieuwe uitdagingen in het zaterdagvoetbal!

  RKDEO TC

 • Foto’s:

  Kopfoto: (vlnr) Wesley Epskamp, Devin Krul (trainer Onder23), Wilco Vieveen, Richard Lodder.

  1e foto: Jair Kluivert

  2e foto: Sten Lever

  3e foto: Vince Kester

  4e foto: Youni de Bruin