• RKDEO speelt gelijk tegen Forum Sport

  Zaterdagmiddag trad RKDEO aan tegen eerste klasser Forum Sport in Voorburg. Onder een stralende zon en een gezellig druk terras werd om half drie afgefloten.

  Meer foto’s kijk hier

 • Helaas keek RKDEO al na een kwartier spelen tegen een 1-0 achterstand. Een corner van Forum Sport wordt niet goed weggewerkt en Jacco Scholten kan scoren. Daarna bleef RKDEO achter de feiten aanlopen. Een van de hoogte punten van de eerste helft was een lange bal van RKDEO keeper Huub Koning waar Olaf Kramer achteraan ging en met een listig lobje bijna Forum Sport keeper verschalkte maar net over de lat ging.

  In de tweede helft was het binnen een minuut al weer raak. Direct vanaf de aftrap ging ex-RKDEO speler Sven Koppenol richting doel en kon vrij doorlopen en schoot de bal langs keeper Koning in de verre hoek.

 • Hierna herpakte RKDEO zich goed, binnen twee minuten kwam RKDEO terug in de wedstrijd en na een voorzet van Izzy Rosini kwam de bal in de kluts en uiteindelijk voor de voeten van Jazz Vermeer die zich geen seconde bedacht en de bal in het Forum Sport doel schoot, 2-1.

  Na de aansluitingstreffer kwam RKDEO beter in de wedstrijd en kon wat makkelijker combineren maar moest toch nog lang wachten op de gelijkmaker. Pas in de slotfase kwam RKDEO langszij, ex-RKDEO speler Haitam el Marid stompte de bal weg binnen de beruchte lijnen en scheidsrechter Richard Steenbergen bedacht zich geen seconde en gaf RKDEO een penalty, Tommy Simonis was vanaf elf meter trefzeker, eindstand 2-2.

  RKDEO Razende Reporter

  © Sander de Hollander

 • De wedstrijd statistieken:

  Forum Sport – RKDEO 2-2 (1-0)

  Scoreverloop: 16. Jacco Scholten 1-0, 46. Sven Koppenol 2-0, 48. Jazz Vermeer 2-1, 83. Tommy Simonis (penalty) 2-2

  Opstelling RKDEO: Huub Koning, Daniel Prieto, Jack Doorschodt (60. Dean van Velzen), Fabian Pak, Youni de Bruin, Donny Paats, Irian Boeschoten, Jazz Vermeer (60. Tomas Prieto), Olaf Kramer, Robin Bousquet (46. Tommy Simonis), Izzy Rosini (67. Sven van Noppen).

   

  Overige uitslag:

  ESTO – Hillegersberg 4-1

   

  De stand na 10 september:

  1.RKDEO                            2-4

  2.ESTO                               2-3

  3.Forum Sport                  2-2

  4.Hillegersberg                 2-1

   

  Programma:

  17 september RKDEO – Hillegersberg, aanvang 14.30uur