• RKDEO stelt Eki Korte aan als nieuwe hoofdtrainer JO19-1

 • RKDEO heeft in de vacature voor hoofdtrainer van haar JO19-1 team voorzien door de aanstelling van Eki Korte. RKDEO JO19-1 speelt in de 4e divisie en miste afgelopen seizoen op 1 punt de nacompetitie voor promotie naar de 3e divisie. In het nieuwe seizoen zal het vlaggenschip van onze grote jeugdafdeling zich o.a. meten met tegenstanders als DHC, HBS, TOGB en UVS.

   

  Eki Korte, 52 jaar oud, voetbalde zelf in de jeugdopleiding van ADO en was contractspeler bij FC Den Haag en Heracles Almelo. Daarna voetbalde Korte o.a. bij VCS en zeer lang bij VIOS, beiden in Den Haag. Zijn trainersloopbaan bracht hem als hoofdtrainer bij de senioren bij clubs als GONA, RAS, DWO en DSVP. Afgelopen seizoen had hij de hoofdmacht van SV Houtwijk onder zijn hoede.

   

  RKDEO is verheugd om de flinke ervaring van Eki Korte nu in te kunnen zetten voor haar JO19-1 selectie. Korte zal daarbij geassisteerd worden door Stephan Verheij. Bijzonder aan deze samenwerking is dat Verheij en Korte elkaar kennen uit hun gezamenlijke tijd bij GONA, Verheij als doelman en Korte als hoofdtrainer. RKDEO wenst Eki Korte en Stephan Verheij veel succes en plezier met het trainen en coachen van haar JO19-1 selectie.

   

  RKDEO TC