• RKDEO technische staf heren 1 selectie klaar voor seizoen ’24-‘25

   

  Verheugd zijn we om te melden dat RKDEO zijn technische staf rond heeft voor het seizoen ’24-‘25. Naast de nieuwe trainer Joren Tromp, zal Jeffrey Aarts fungeren als assistent-trainer van het 1e elftal. Daarnaast verbinden we voor het 7e jaar Marijn Mokveld als keeperstrainer van RKDEO. Een mooi team, dat aan de slag gaat om de groep door te ontwikkelen.

  Kortom, een bak aan ervaring aan boord. We heten Jeffrey Aarts van harte welkom bij de club en wensen beide heren een succesvol seizoen!

  RKDEO TC

 • Introductie Jeffrey Aarts, assistent-trainer
  Jeffrey, 35 jaar en geboren in Leidschendam, is inmiddels al een aantal jaar woonachtig in Nootdorp. Sterker nog, op 2 minuten loopafstand van de club!

  Op 4-jarige leeftijd is hij zijn carrière begonnen bij RKAVV, om vervolgens op 11-jarige leeftijd te vertrekken naar Feyenoord. Hier heeft hij tot de B-junioren gespeeld. Daarna tot en met de A-jeugd weer terug op het nest bij RKAVV om vervolgens als senior te starten bij DHC. Als senior heeft hij ook geen onverdienstelijk CV. Na 2 seizoen Voorschoten ’97 en 2 seizoenen sv Nootdorp, kwam de grote stap naar Barendrecht waar hij 7 jaar speelde als basisspeler in de topklasse van het amateurvoetbal. Zijn voetballende carrière werd afgesloten bij DSO, 4 jaar als speler en het laatste jaar als assistent, waar hij vorig jaar het kampioenschap van de ploeg naar de 4e divisie heeft meegemaakt.

 • Marijn Mokveld blijft als keeperstrainer

  Daarnaast kunnen we melden dat Marijn Mokveld blijft bij RKDEO. De 58-jarige ballenplukker heeft veel mooie clubs op zijn palmares, zowel als speler en als keeper. Begonnen als keeper bij Wilhelmus, waar hij als 19-jarige speler in het 1e elftal kwam. Daar heeft hij 4 jaar in de Hoofdklasse gespeeld.  Vervolgens bij vooraanstaande clubs als VUC, UVS, FC Lisse, Wilhelmus en weer Voorschoten ’97. Ook heeft hij ervaring in de hoofdklasse zaalvoetbal bij Alter Boys en 6 jaar eredivisie bij Bax Zeefdruk uit Voorhout. Als keeperstrainer heeft hij veel ervaring opgedaan met alle jeugdkeepers bij ADO Den Haag en bij de senioren van Voorschoten’97, Wilhelmus en Scheveningen.