• RKDEO Trainingskamp Benalmadena 13-16 januari 2022, dag 4.

    Dag 4, helaas weer de ‘thuis-reis-dag’, en dan is het zeker balen als het op de laatste dag van het trainingskamp schitterend mooi weer is.

    Meer foto’s kijk hier

  • Om 11 uur uitchecken, bagage in de kluisruimte geplaatst en richting strand. Op het strand mochten een paar spelers nog de straf van het ‘rad’ inlossen en daarna vrijaf tot kwart voor vier voor het vertrek met de bus richting Malaga Airport. De staf en de spelers waren neergestreken op het grote terras aan het strand en genoten onder het genot van een drankje en de lunch van de heerlijke zon waar ook de equipe van Haaglandenvoetbal.nl nog even langskwam voor een interview met trainer Wesley Epskamp.

  • Op Airport Malaga ging het begin van het inchecken wat stroef maar daarna verliep de vlucht vlotjes en stond de bus van Brouwer tours ook al klaar voor de reis richting Nootdorp. In de bus bedankte captain Rob van Hagen de organisatoren, sponsoren en staf en met name ook Pieter Goedbloed die in verband met familie-omstandigheden vervroegd moest afhaken. Ook een woord van dank van trainer Wesley Epskamp en ook hij bevestigde dat hij heeft genoten van de trainingsarbeid die de spelers geleverd hebben ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Uiteraard werden alle sponsoren bedankt voor hun bijdrage aan het zeer geslaagde trainingskamp. Nu hopen op goede resultaten zodra het voetbal weer van start mag.

  • Met dank aan de sponsoren: Vietech, Eigendom Verzekeringen, Geers Zonwering, Vermogen in Balans, Opgewekt Energie en MyClubStars.