• RKDEO Trainingskamp Benalmadena, dag 1

  • RKDEO Trainingskamp Benalmadena, dag 1

    ‘s-morgens vroeg verzamelen bij RKDEO voor de busreis naar Schiphol, inchecken en boarden verliep allemaal vlotjes. De vlucht naar Malaga ging voorspoedig totdat vlak voor de landing de piloot nog even kwam vertellen dat we wat turbulentie zouden krijgen. Achteraf viel dat allemaal mee en de landing ging perfect, al snel hadden we de koffers en de juiste bus gevonden richting het hotel in Benalmadena. Ook het inchecken in het hotel ging goed en al snel zat iedereen in de eetzaal aan de lunch om vervolgens naar de eerste training te gaan.

  • Op het complex Estadio Municipal Antonio Marques Alarcon werd getraind door alle spelers. Ook de meegereisde geblesseerde spelers kregen hersteltraining van de verzorgers. De eerste groep werd onder handen genomen door hoofdtrainer Wesley Epskamp en zijn assistent Richard Lodder, de tweede groep kreeg zweetdruppels op het voorhoofd van trainer Rene Zoutenbier. De meegereisde keepers werden onder handen genomen door keepertrainer Marijn Mokveld.

  • Onder toeziend oog van meegereisde supporters, fans en de equipe van HaaglandenvoetbalTV werd natuurlijk eerst een warming-up gedaan maar in verband met de aangename temperatuur waren de spieren al snel op temperatuur en werd met de bal gespeeld in verschillende goepen en vormen. Na een anderhalf uur werd de training beëindigd en ging het gehele gezelschap weer met de bus richting het hotel voor diner.

  • ’s-Avonds werd in het hotel de bekende quiz gedaan. Vier selectiespelers hadden de quiz in elkaar gezet en alle reisgenoten werden in teams ingedeeld. Omdat er een gebrek aan ruimte in het hotel was moest de quiz helaas voortijdig stopgezet worden. Hulde voor de organisatoren die de quiz in elkaar gezet hadden en uiteindelijk bleek ook het terechte team de winnaar te zijn. Team Oypo bestaande uit (in willekeurige volgorde) Adriaan Kuipers, Arish Alam, Izzy Rosini, Rob van Hagen, Pieter Goedbloed en Sander de Hollander. Toch leuk zo’n naam, gratis reclame.

  • Na de quiz gingen de meeste naar hun hotelkamer maar een aantal vertrokken nog naar het plaatselijke uitgaansleven. Iedereen werd de volgende ochtend om 09.30uur verwacht aan het ontbijt, de meeste waren op tijd, een tweetal kwam wat later en mocht aan het ondertussen bekende rad draaien voor een opdracht.