• RKDEO Trainingskamp Bernalmadena 13-16 januari 2022, dag 1.

  • RKDEO Trainingskamp Bernalmadena 13-16 januari 2022, dag 1.

    meer foto's kijk hier

    ’s-Morgens vroeg verzamelen bij RKDEO en met de bus richting Schiphol. Na het inchecken een momentje voor een kopje koffie of ontbijt en boarden. Na een vlotte vlucht richting Malaga stond daar al de bus klaar om het reisgezelschap richting het hotel Best Siroco te brengen. Na een korte toeristische route aankomst in het hotel waar een medewerker van Trainingskampen.nl ons stond op te wachten om in te checken. Dit verliep allemaal soepeltjes en nadat de kamers waren betrokken lunch in de eetzaal.

  • Na de lunch strandtraining waar ook de equipe van Haaglandenvoetbal.nl langs kwam om wat shots en een interview te maken. De strand training was beachsoccer en voetvolley. Bij het voetvolley waren de resultaten sterk afhankelijk aan welke kant van het veld je stond vanwege de straffe wind die er stond op het strand.

    Na de strandtraining was het goed toeven in de plaatselijke horeca na inspannende eerste dag. ’s-Avonds waren de manschappen vrij.

  • Met dank aan de sponsoren: Vietech, Eigendom Verzekeringen, Geers Zonwering, Vermogen in Balans, Opgewekt Energie en MyClubStars.