• RKDEO Trainingskamp Bernalmadena 13-16 januari 2022, dag 2.

    Dag 2 werd een zware dag voor de jongens. Na een avondje vrij ’s-morgens een training en ’s-middags beachvolleybal toernooi.

    Meer foto’s kijk hier

  • Na het ontbijt werd de bus genomen naar het sportcomplex Arroyo de la Miel. Nadat Graaf Willem II/VAC klaar was met hun training kon RKDEO de training starten. Ook de equipe van Haaglandenvoetbal.nl was hierbij aanwezig. Met donkere wolken op de achtergrond eerst een kleine rondo om de spieren wat los te maken, daarna een warming-up gevolgd door posities-spel. Keepertrainer Marijn Mokveld nam de vier meegereisde keepers onderhanden en verzorger Jan Tjeerdsma nam de geblesseerde onder handen voor hersteltraining. 

  • Daarna een oefening met afwerken op de goal en als afsluiting een 2minuten partij die telkens gewisseld werd tussen de 1e- en 2e elftal spelers. Rond de klok van half een weer richting hotel voor de lunch.

  • Na de lunch weer naar het strand voor een voetvolley-toernooi. Voor aanvang van het toernooi mocht Diego zijn straf inlossen, 20 koprollen op het strand voor alle spelers. Dan het voetvolley toernooi; 5 teams streden om de felbegeerde fles. Maar het maakt eigenlijk niet uit wat de prijs is, gestreden wordt er altijd.

  • Na het toernooi mocht Robin B. zijn straf inlossen, aan het rad hij ‘een frisse duik in het zeewater’ gedraaid. Iedereen stond nog op het droge en Robin, zo sportief als hij is, trok zijn kleren uit en dook het water van de Middelandse Zee in, gelukkig had hij een handdoek bij zich om zichzelf af te drogen. Daarna was iedereen weer vrij tot het diner en ’s-avonds ook vrij.

  • Met dank aan de sponsoren: Vietech, Eigendom Verzekeringen, Geers Zonwering, Vermogen in Balans, Opgewekt Energie en MyClubStars.