• RKDEO Trainingskamp Bernalmadena 13-16 januari 2022, dag 3.

     

    Dag 3 = Matchday. In de ochtend een kleine wandeling en ’s-middags werkte een deel van de selectie een training af en de overige spelers bereidde zich voor op de wedstrijd tegen HBC die met 3-2 werd gewonnen.

    Meer foto’s kijk hier

  • Na het ontbijt vertrok de selectie en staf voor een wandeling over de boulevard. Een kleine warming-up van een kleine 5 kilometer als aanloop naar de wedstrijd. Na de ochtendwandeling de lunchpakketten afhalen in de eetzaal en de bus in richting sportcomplex Ramon Rico.

    Op het sportcomplex aangekomen werd de spelersgroep in tweeen gedeeld. De tweede groep werkte een korte training af omdat de tegenstander SCO’63 niet was afgereisd naar Spanje voor hun trainingskamp. Trainingskampen.nl had nog wel moeite gedaan om een andere tegenstander te vinden maar dat was niet gelukt. Toch werd er fanatiek getraind met de complimenten van de trainers. De eerste groep ging aan de zijkant van het veld de wedstrijd bespreking doen ter voorbereiding op de wedstrijd tegen HBC.

  • Met een kleine aanpassing in de basis-opstelling begon RKDEO aan de wedstrijd. De openingsminuten waren voor HBC maar daarna herpakte RKDEO zich en kwam goed in de wedstrijd. In de 10 minuut een vrije trap wegens hands van HBC op de rand van de 16m, de vrije trap van Jack Doorschodt smoorde in de muur maar de rebound van Rob van Hagen ging tegen de voeten van de HBC keeper.

    In de 12e minuut was het dan toch raak voor RKDEO. Een kaats van keeper Huub Koning op Nordin Maghnouji die de bal direct over de HBC keeper krult, 1-0.

    Hierna ging HBC direct weer druk zetten en een tiental minuten later tekende Jeroen de Bruin de gelijkmaker aan. Na een half uur spelen kwam RKDEO wederom op voorsprong via nogmaals Nordin Maghnouji. Hij krijgt de bal gaat de 16m binnen, omspeelt de verdediging en scoort langs de keeper, 2-1.

  • De tweede helft een bijna compleet ander elftal maar maakte RKDEO niet zwakker, ook HBC had vele wissels toegepast. In de 55e minuut kwam HBC wederom langszij via een doelpunt van Arno Dijkstra.

    Op een uur spelen kwam RKDEO voor de derde keer deze wedstrijd op voorsprong via een doelpunt van Dean van Velzen, bal aan de voet de 16m binnen en toucheert de bal met een klein tikje en rolt langzaam in de verre hoek, 3-2. HBC probeerde nog met lange ballen maar de verdedigers van RKDEO konden alle aanvallen pareren en werd de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar omgezet in winst.

    ’s-Avonds waren de jongens weer vrijaf.

  • Spelers RKDEO:

    1e helft: Huub Koning, Rob van Hagen, Jack Doorschodt, Fabian Pak, Petar Simic, Matthijs Meijers, Lars van Noppen, Alec Pellemans, Nordin Maghnouji, Tommy Simonis, Olaf Kramer.

    2e helft(doorgewisseld): Huub Koning, Daniel Prieto, Thomas Aangenendt, Chris Baartmans, Robin Bousquet, Alec Pellemans, Dean van Velzen, Olaf Kramer, Jack Doorschodt, Tommy Simonis, Nordin Maghnouji, Quinten Hellemons, Fabian Pak, Petar Simic.

  • Met dank aan de sponsoren: Vietech, Eigendom Verzekeringen, Geers Zonwering, Vermogen in Balans, Opgewekt Energie en MyClubStars.