• RKDEO Vr – Football Factory VR 3-1

  Op de bank nam Stewart Caffa de honneurs waar als trainer-coach, dit waren de dames al een tijdje niet gewend en Caffa was luid en duidelijk aanwezig. De dames zijn blij weer een trainer op de bank te hebben. Caffa heeft een rijk voetbalverleden en heeft ook in de heren selectie van RKDEO gespeeld en traint ook een jeugdteam bij RKDEO.

  Meer foto’s kijk hier

 • 28m. 0-1 Dionne Spijkerman. Uit een corner wordt eerst nog tegen RKDEO keepster Danique Passenier maar in 2e instantie weet Spijkerman de bal in het doel te krijgen.

  31m. 1-1 Diana Nepomuceno. Uitbraak van RKDEO en Football Factory keepster Rebecca Katzy komt uit haar doel en Nepomuceno schiet bal langs de keepster.

 • 2e helft

  60m. 2-1 Brittany van der Plank. Drukzetten bij het uitverdedigen levert balbezit op voor RKDEO en Football Factory keepster Katzy staat ver voor haar doel en vanaf ca 35m schiet van der Plank over de keepster in het doel.

  73m. 3-1 Ginger van der Voort. Van der Voort krijgt op rand 16m de bal, gaat eerst nog verder naar buiten en daarna de 16m in en schiet diagonaal over keepster Katzy in de verre hoek in het doel.