• RKDEO Vrouwen scoren er op los in de slotfase

     

    RKDEO Vrouwen komen in de eerste helft op voorsprong en grossiert daarna in kansen maar wordt er niet gescoord. Na de doelwisseling een beter Kampong en wist de score zelfs om te draaien en in de laatste tien minuten wist RKDEO de eindstand op 4-2 te bepalen.

    Meer foto’s kijk hier

  • In de achttiende minuut komt RKDEO op voorsprong, Carmen Simonis krijgt de bal aangespeelt, omspeelt de Kampong keeper en ook de verdediger die op de doellijn staat en scoort de 1-0. Na het doelpunt krijgt RKDEO een legio aan kansen maar telkens staat het vizier niet scherp of staat in de blessuretijd van de eerste helft bij schoten van Estrella Caffa en Jeanine Kloots de paal in de weg.

  • In de tweede helft kwam Kampong volledig terug in het duel. Een ingooi belandde voor het doel en Aloise Snatager kon vervolgens scoren. Met nog tien minuten op de klok kon Kathelijn van Beek profiteren van een verkeerde terugspeelbal op RKDEO-keeper Danique Passenier en tekenen voor de 1-2.

  • RKDEO herpakte zich goed en kwam twee minuten later op 2-2. Een voorzet van Estrella Caffa werd door Carmen Simonis het doel in gewerkt. Een minuten later was Simonis opnieuw trefzeker en was het nog niet gedaan. In blessuretijd bepaalde Ginger van der Voort de eindstand op 4-2.