• RKDEO wint tweede bekerwedstrijd ruimschoots

  Afgelopen zaterdag vertrok RKDEO richting Krimpen aan den IJssel om tegen DCV de tweede bekerwedstijd te spelen. De temperaturen waren tropisch, de eerste helft moeizaam maar de tweede helft deed alles vergeten en vertrok RKDEO met een klinkende 1-4 overwinning weer richting Nootdorp.

  Meer foto’s kijk hier

 • De wedstrijd begon wat later in verband met uitloop van voorgaande wedstrijden wegens drinkpauzes. De temperatuur was tropisch wat ons deed denken aan de finale van de nacompetitie tegen HVV toen het ook tropische temperaturen waren. De wedstrijd begon moeizaam en DCV kreeg wat kansen maar telkens was er nog een voetje van een RKDEO speler of stond keeper Huub Koning op de juiste plaats in de weg. Na iets meer dan een half uur spelen kon RKDEO niet voorkomen dat DCV toch op voorsprong kwam via een doelpunt van Jonathan Linger, 1-0, wat tevens ook de ruststand was.

 • Na rust een beter spelend RKDEO maar moest het aanwezige publiek nog een kwartier wachten op de gelijkmaker van Dylan Boapeah. Degene die hun handen in de lucht handen van het juichen konden het beste even zo blijven staan. Binnen vijf minuten draaide RKDEO de 1-0 acherstand om in een 1-3 voorsprong. Na Boapeah wisten snel achter elkaar Sven van Noppen en Daniel Prieto het net te vinden. RKDEO wisselde nog wat en DCV had de moed in de schoenen laten zakken en pas in de laatste minuut wist Olaf Kramer de eindstand op 1-4 te bepalen.

  Aanstaande zaterdag de laatste bekerwedstrijd thuis tegen Spirit, aanvang 15.00uur.

  RKDEO Razende Reporter

  © Sander de Hollander

 • De wedstrijd statistieken:

  DCV – RKDEO 1-4 (1-0)

  Scoreverloop: 34. Linger 1-0, 66. Boapeah 1-1, 69. Van Noppen 1-2, 71. D. Prieto 1-3, 89. Kramer 1-4.

  Opstellingen RKDEO: Koning, Rosini (van Duijn), D. Prieto, Pak, Aangenendt, T. Prieto (74. Bousquet), Boeschoten (38. El Jaouhari), Vermeer, van Noppen (74. Havelaar), Kramer, Boapeah (67 .Hofland).

  Gele kaart: Kramer(RKDEO)

  Scheidsrechter: Dhr S. van Lith