• Sponsoravond bij ijshockey

 • Voor de grotere sponsors organiseert de sponsorcommissie jaarlijks een sponsoruitje. Op deze manier spreekt de vereniging haar dank uit voor de financiële ondersteuning door deze bedrijven. Uiteraard is zo’n uitje voor bedrijven ook een prima manier om elkaar in een informele sfeer te ontmoeten en wat bij te praten.

  Vrijdagavond 31 januari stond het sponsoruitje van seizoen 2019-2020 op het programma. Deze keer was er gekozen om een bezoek te brengen aan De Uithof in Den Haag om daar de ijshockeywedstrijd HIJS Hokij – Golden Sharks Mechelen te bekijken. Zo’n 45 personen hadden zich aangemeld voor deze avond. Voorafgaand aan de wedstrijd werden de sponsors ontvangen in een VIP-ruimte in de ijshockeyhal en werden zij getrakteerd op een prima Indisch buffet. Aansluitend verzorgde oud HIJS Hokij speler Robert Ling (broer van de bekende Tscheula Ling) een uitleg over het ijshockeyspel en dat was best handig want in het gezelschap waren veel mensen die nog niet vaak bij een ijshockeywedstrijd aanwezig geweest waren.

  Om 21.00 begon de wedstrijd en dat leverde volop spektakel op. Knap schaatswerk, mooie combinaties, vlammende schoten op de kleine ijshockeydoelen, bodychecks tegen de boarding en natuurlijk ook nog even een flinke knokpartij op het ijs. Thuisploeg HIJS Hokij liet zien waarom het met een 3e plaats een stuk hoger op de ranglijst staat in de BENELEAGUE dan haar Belgische opponent en won de wedstrijd verdiend met 6-2. Voor diegenen die de wedstrijd door een Haagse bril bekeken dus voldoende te juichen. Iedereen was erg enthousiast om op deze manier eens een avond ijshockey mee te maken. Rond 23.00 was de wedstrijd afgelopen en na een korte nababbel met een drankje kwam het sponsoruitje tot een einde.

  De volgende bedrijven waren deze avond onze gast: Drukkerij van de Sande, Tomorrow, MEBU, Van der Helm Uitvaartzorg, Venrooij Bouw, Geers Zonwering, Flynth Accountants, Brouwer Tours, Autoschade Oost Ambacht, Sport 2000 Nootdorp, Carwash Haaglanden, Groenrijk De Wilskracht, Frisia Makelaars, Leef Tapas, Vietech en Eigendom Verzekeringen. De groep was verder nog aangevuld met een aantal personen die veel ‘tijd sponsoren’ binnen de vereniging.

  De sponsorcommissie van RKDEO bedankt alle sponsors die op de uitnodiging ingegaan waren en uiteraard ook De Uithof en HIJS Hokij voor de geboden faciliteiten.

  RKDEO Sponsorcommissie