• Sponsorvormen

  Ook voor RKDEO is sponsoring van belang om diverse activiteiten binnen de vereniging te kunnen financieren en realiseren.

  Sponsorende bedrijven kunnen via reclamebordenlogoplaatsing op websiteadvertenties in presentatiegids, en naamskoppeling aan specifieke evenementen binnen de vereniging werken aan hun naamsbekendheid.

  In het clubgebouw draait vrijwel continu ons videoscherm waarop mededelingen en fraaie foto's afgewisseld worden door reclameboodschappen van bedrijven.

  De jeugdteams spelen in een shirt dat voorzien is van het logo van een bedrijf dat de gehele leeftijdsgroep sponsort en veel seniorenteams hebben een teamsponsor wiens naam op tenue en/of traininsgpakken en tassen terug komt.

  Voor heel veel jeugdteams is teamsponsoring nog steeds mogelijk in de vorm van het beschikbaar stellen van bijvoorbeeld trainingspakken en sporttassen.

  Steeds meer bedrijven zien ook de waarde van onze RKDEO 'Vooruit' sponsorpakketten waarin een aantal sponsorvormen gecombineerd worden. De bijdrage die zij voor dergelijke pakketten investeren wordt binnen RKDEO gebruikt om de vereniging qua voetbalprestaties vooruit te helpen.

 • Teamsponsoring

  Teamsponsoring vormt een belangrijk onderdeel van de financiële middelen van onze vereniging. Zowel de leden van RKDEO als de sponsor kunnen op basis van een win-win- situatie meer baat hebben bij een goede samenwerking tussen RKDEO en de sponsor. RKDEO is als sportvereniging met ±1600 leden en met 2000 bezoekers aan het sportpark per week een interessante partij voor alle bedrijven en organisaties. Teamsponsoring zorgt er voor dat we onze teams faciliteiten aan kunnen bieden waardoor het nog prettiger is om bij RKDEO te voetballen en zorgt voor team en vereniging voor een goede uitstraling. Om teamsponsoring bij RKDEO op een duidelijke en efficiente manier te kunnen organiseren zijn een aantal uitgangspunten en regels opgesteld, die terug te vinden zijn in bijgaand document.

 • Contact

  Voor meer informatie over sponsoring bij RKDEO kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie die bestaat uit:                    

   


   

   
     
  Pieter Goedbloed (voorzitter a.i.) tel. 06-26316304
  Jean Paul Pex - administratie