• Sponsorvormen

  Ook voor RKDEO is sponsoring van belang om diverse activiteiten binnen de vereniging te kunnen financieren en realiseren.

  Sponsorende bedrijven kunnen via reclamebordenlogoplaatsing op websiteadvertenties in presentatiegids, en naamskoppeling aan specifieke evenementen binnen de vereniging werken aan hun naamsbekendheid.

  In het clubgebouw draait vrijwel continu ons videoscherm waarop mededelingen en fraaie foto's afgewisseld worden door reclameboodschappen van bedrijven.

  De jeugdteams spelen in een shirt dat voorzien is van het logo van een bedrijf dat de gehele leeftijdsgroep sponsort en veel seniorenteams hebben een teamsponsor wiens naam op tenue en/of traininsgpakken en tassen terug komt.

  Voor heel veel jeugdteams is teamsponsoring nog steeds mogelijk in de vorm van het beschikbaar stellen van bijvoorbeeld trainingspakken en sporttassen.

  Steeds meer bedrijven zien ook de waarde van onze RKDEO 'Vooruit' sponsorpakketten waarin een aantal sponsorvormen gecombineerd worden. De bijdrage die zij voor dergelijke pakketten investeren wordt binnen RKDEO gebruikt om de vereniging qua voetbalprestaties vooruit te helpen.

  Downloads:
   
 • Contact

  Interesse in onze sponsormogelijkheden? Je kunt per mail (sponsorcommissie@rkdeo.nl) of telefonisch contact opnemen!

  Pieter Goedbloed  0626 316 304            
  Cindy Vurens  0613 975 711            
  Karel Kuipers  0622 377 882            
  Wendy Groenewegen  0648 786 503            
  Angelique Janssen                

   

  Alle sponsoren