zaterdag, 6 juli, 2019 - 07:40

 

 

1974     2019

 

 

10 uur koppelwedstrijd 2019.

 

 

Beste sportvriend,

 

Zaterdag 6 juli gaan we 10uur koppelvissen. Zoals gebruikelijk vissen wij in het Noord Hollands kanaal. Het parcours  bevind zich tussen Lansmeer en Purmerend.

In het clubhuis van RKDEO, is er vanaf 03.15 uur koffie verkrijgbaar en zal tussen 03.30 _ en 03.45 uur de loting plaatsvinden. Kom op tijd zodat de loting vlot kan verlopen en de barmedewerkers en organisatoren ook tijdig naar het wedstrijdwater kunnen vertrekken.

Voorafgaand aan de loting kan er gegokt worden op het te vangen totaalgewicht. Het kost € 1.00 per poulbriefje. Je vind de briefjes op de tafels en op de bar, na invulling inleveren en betalen bij Piet Goeman.

 

Het parcours.

Evenals voorgaande jaren wordt er in3 vakken gevist, te weten eenA-. B -en C vak. Er nemen 33 koppels deel. Het parcours is reeds uitgezet. Komend vanaf de kruising v Beekstraat/Kanaaldijk kom je over het laatste hoge bruggetje,  als 1stevak C tegen. Nabij de1stevlag die je ziet, staat het nummerC 33. Voorbij het veerpontje Ilpendam/Landsmeer  vind je vak B en bijna aansluitend vak A. Ieder vak begint en eindigt met een vlag. De kantnummers, 11 per vak, bevinden zich in de berm, direct naast de verharding van de weg. Let goed op,…er is ruimer uitgezet als in voorgaande jaren. Sommige nummers staan nog verder uit elkaar vanwege zwemtrapjes e d Incidenteel zal er hinderlijk groen weggeknipt dienen te worden. Doe dit zorgvuldig, gooi het niet in het water, zodat andere koppels er in de loop van de dag geen hinder van ondervinden.

De visstek maak je zover toegankelijk dat je er normaal uit de voeten kan, in totaal ongeveer een meter of 5. De bermen van de vakken zijn breed genoeg zodat er voldoende ruimte is om je auto naast de verharde weg te parkeren.

 

Per vak zullen er 2 weegschalen met toebehoren aanwezig zijn teneinde het wegen vlot te laten verlopen. Doe dit zorgvuldig, schrijf duidelijk de gewichten op zodat we later niet voor verrassingen komen te staan. Overige relevante info vind je in de envelop waar tevens je kantnummer in zit.

Veroorzaak m b t  de aanwonenden van het parcours geen geluidsoverlast. Wees zuinig op de natuur en ruim na afloop je rotzooi op.

,s Avonds is het clubhuis, vanaf18.00 uur open. U kunt, vooruitlopend op de prijsuitreiking, lotenkopen t b v het jeugdvissen.De baten van deze loterij komen volledig ten goede aan het jeugdvissen.

Omstreeks 19.30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden, aansluitend volgt de trekking van de loterij.

De organisatie wenst jullie een aangename dag, veel vis en vooral veel plezier.

 

Met vriendelijke sportgroet  van de organisatie,

Aad d Koning, Jan d Koning, Geert Goeman en Jan v d Helm.

 


Terug naar de vorige pagina.