dinsdag, 9 juli, 2019 - 12:42

50 uur marathonvissen

tijdens de sportmarathon 2019 van R K D E O

 

Bij deze blikken we nog even terug op de vismarathon van visclub R K D E O gehouden van vrijdag 28- tot zondag 30 juni 2019. De vismarathon maakte deel uit van de sportmarathon van R K D E O naar aanleiding van het 85 jarig bestaan van de club.

 

 

De doelstelling van de activiteit was 50 uur aaneengesloten vissen. Dit is ten uitvoer gebracht door 13 leden van visclub R K D E O en op uitnodiging door 3 sponsors. We hebben 7 sessies van 6 uur en één sessie van 8 uur gevist. In totaal zijn er 450 vissen gevangen. Gevangen bonusvissen waren een brasem van 63 cm en een zeelt van 55 cm. De grootste karper was 36 cm en de grootste voorn had een lengte van 24,3 cm.

 

 

De weersomstandigheden waren over het algemeen prima maar hebben de vissers op, met name zaterdagmiddag/avond nogal parten gespeeld. Het was extreem warm. De organisatie had, door het plaatsen van paraplu,s, voor zonbescherming gezorgd. Er was regelmatig publieke belangstelling wat zeer op prijs werd gesteld. De organisatoren kijken met voldoening terug op een geslaagd evenement.

 

 

Tenslotte uiten wij een woord van dank aan Staatsbosbeheer, boswachter Eric Muijselaar, aannemersbedrijf  P Hoogerbrugge  B.V Berkel en Rodenrijs, VanderHelm bedrijven Berkel en Rodenrijs, Hengelsport Zoetermeer, hengelsport Oostland te Bleiswijk en H Koster hengelsport te Delft en Scouting Nootdorp. Deze instanties en bedrijven hebben mede bijgedragen aan het slagen van voornoemde activiteit.

 

 

De organisatie van de vismarathon was in handen van   Cor v d Nouweland

                                                                                        Rinus Verlangen

                                                                                        Aad v d Bulk

                                                                                        Jan v d Helm


Terug naar de vorige pagina.