• Voetbalkleding passen voor nieuwe seizoen

  Ben je op zoek naar nieuwe sportkleding, beschik je niet meer over een goede trainingsoutfit of zitten de gaten in je sokken? Op woensdag 22 juni en donderdag 23 juni is er de mogelijkheid om sportkleding te komen passen voor het komend seizoen. Dit geld voor zowel wedstrijdkleding als trainingskleding. Wedstrijdshirts worden zoals bekend is door RKDEO verstrekt (in de teamtas) en worden deze avond niet gepast. Wedstrijdshorts en wedstrijdkousen zijn in het seizoen eventueel ook bij RKDEO te verkrijgen.

  Voor degenen die aankomend seizoen in een van onze selectieteams spelen is het verplicht om trainingskleding en presentatiepak aan te schaffen die gedragen dient te worden tijdens de trainingen en wedstrijden. Denk hierbij aan een trainingsshirt, trainingsshort, trainingstrui, trainingsbroek, presentatiebroek en presentatietrui.

  Op beide dagen zullen er medewerkers van Voetbalshop aanwezig zijn om te informeren en waar nodig te assisteren. Op deze dagen in goede banen te leiden willen we de onderbouw en de bovenbouw op verschillende dagen langs laten komen.

  Onderbouw (meisjes en jongens tm O12): woensdag 22 juni
  Bovenbouw (meisjes en jongens tm O19): donderdag 23 juni.
  Locatie: Clubgebouw RKDEO
  Beide dagen starten we om 19:00 uur.

  Mede namens Voetbalshop graag tot ziens op een van deze dagen.